skiloype

Informasjon om skiløypene 2016-17

Dugnad 1. og 8 Oktober 2016

DSCN0975

  1. Smørlifjellet vel og løypelaget gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til løypedugnader i høstferien.

Det blir dugnad lørdag 1. og lørdag 8. oktober fra kl 10.00. Frammøte ved stølen til Valdres vgs på Søre Smørli.

Aurdal og Kruk løypelag har kommet fram til den nye løypetraseen etter samtaler og befaring med berørte grunneiere og styret i Smørlifjellet vel. Det gjenstår noen formelle avklaringer med kommunen der det må graves, men det forventes å være i orden i forkant av dugnaden.

Løypetraseen fremgår av vedlagte kart – tegnet med rød strek (fjorårets løype er blå).

Det er mest einer og brisk som må fjernes, aktuelle redskaper kan være grensaks, øks, ryddesag, motorsag. Dersom tidene ikke passer, er det selvsagt hyggelig om noen kan gjøre en jobb på egen hånd til andre tider. Hele løypetraseen er godt merket.  Det er fint om de som kan delta gir en tilbakemelding ved å svare på denne meldingen.

  1. Hytteeiere på Tveitastølen arrangerer et åpent møte på Kruk søndag 2. oktober. Kl 14.00, bl.a. om skiløyper i området Smørli – Tveitastølen – Kruk. Programmet er vedlagt for de som er interessert.
  1. Smykke funnet på Pilset i sommer. Dersom noen savner et smykke, ta kontakt med Åse Vegstein Wilson på tlf 936 28 360.

Vel møtt på dugnad!

For Smørlifjellet vel og løypelaget

 

26.9.2016 Graving i skiløypa

Løypelaget har nå fått godkjent gravetillatelse på utsatte punkter i den nye skiløypa. Vi har avtale med Ole Einar om å gjøre de nødvendige arbeidene langs Pilset-tjernet og ved Valdres videregående.